Spor Bilimleri Fakültesi Afet Farkındalık Eğitimini Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:15.04.2022 10:31:00
Güncelleme Tarihi:15.04.2022 10:32:00

Spor Bilimleri Fakültesi’nde, Afet Farkındalık Eğitimi, AFAD Acil Mobil Uygulaması ve AFAD Gönüllülüğü eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitimler, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Güray Karakaya ve AFAD personelleri Murat Senger ile Esin Kolkesen tarafından verildi.

Fakülte Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe, Akademik ve idari personellerin yanı sıra öğrenciler de katıldı. Hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim sürecinin yaşandığı etkinlik sonrasında Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kadir Yıldız tarafından Teşekkür Belgesi Takdimi gerçekleştirildi.