Türkiye Şampiyonalarında derece yapan sporcularımız kupalarını Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a takdim ettiler

İlan Tarihi:9.06.2022 17:34:00
Güncelleme Tarihi:9.06.2022 17:36:00

2021-2022 yılında Türkiye Üniversite Sporları tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında derece yapan sporcularımız kupalarını Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a takdim ettiler. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Doç. Dr. Kadir Yıldız, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş ve Yardımcısı Doç. Dr. Suat Yıldız ile Bölüm öğretim elemanları Doç. Dr. Sinan Seyhan, Öğr. Gör. Dr. Kıvanç Dinler, Arş. Gör. Zafer Bilgin hazır bulundular.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı tarafından Karate branşına verdikleri destekten ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a TKF Merkez Hakem Kurul Başkan Vekili Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda 8 madalya kazanan Damla Karaböcek, Cahide Nur Duman, Setenay Akay, Sümeyye Ilık ve Esin Şahin’e Üniversitemiz hediye paketlerini verirken takım üyelerimiz de Antrenörleri Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz eşliğinde kupalarını Rektörümüze takdim ettiler.

Türkiye Üniversitelerarası Kick Boks Şampiyonası’nda üç altın, iki bronz madalya kazanan Yunus Emre Kılıç, Ahmet Çoban, Murat Yalçın, Koray Ertaşve Ethem Karatarla ikincilik kupasını Arş. Gör. Zafer Bilgin ve Antrenör Umut Norgaz eşliğinde Rektörümüze takdim ettiler. Ayrıca takımımız Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a branşı temsilen Boks eldiveni takdim ederek teşekkürlerini sundular.

Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda sporcularımız Etem Karatarla, Ahmet Dağ, Murat Yalçın, Ahmet Çoban, Recep Sarıkaya ve Zeynep Sevde ve Antrenörleri Doç. Dr. Sinan Seyhan eşliğinde kupalarını Rektör Yardımcısı Kıvanç Günhan’a takdim ettiler.

Türkiye Üniversitelerarası Taekwondo Şampiyonası’nda Üniversitemizi temsilen idarecileri Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş ve Antrenörleri Doç. Dr. Sinan Seyhan eşliğinde katılan Abdullah Ömer Yarlı, Ömer Delibaşlar ve Havva Nur Arslan tebrik hediyelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Prof. Dr. Kıvanç Günhan’dan aldılar.

Türkiye Üniversitelerarası Oryantiring Şampiyonası’nda bir altın bir gümüş madalya kazanan sporcumuz Şahin Güler ve Antrenörü Doç. Dr. Kadir Yıldız hediyelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kazaz’ dan aldılar.

Türkiye Üniversitelerarası Tenis Şampiyonası’nda 1.Lige yükselen takım sporcularımız Alp Oğulcan Kırdar, Adem Samancı, Halil İbrahim Edis ve Furkan Dünar Antrenörleri Doç. Dr. Suat Yıldız eşliğinde kupalarınız Prof. Dr. Mustafa Kazaz’a teslim ettiler.

Türkiye Üniversitelerarası Basketbol Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Dekan Bayraktar, Aykut Kolcular, Cenker Çülgeçen, Zafer Arık, Mehmet Özcan, Ahmet Koç, Soner Güllü, Görkem Dilşen, Mehmet Uğur Dağ, Ömer Öz, Emir Gökdemir, Caner Haskar, Oğulcan

Bursalı’dan oluşan takımımız ve Antrenörleri Öğr. Gör. Dr. Kıvanç Dinler kupalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’a takdim ettiler.

Nilay İnci, Pelin Metin, Aleyna Zıba, Selinsu Merve Aktaş, Fatih Sesli’den oluşan Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri Üniversitelerarası Dans Yarışmasında kazandıkları kuplarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’a teslim ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç kupa takdiminin ardından öğrenciler ile sohbet edip, sporcu öğrencilerimize başarı dileğinde bulundu.

GR1B4302 GR1B4310 GR1B4307 GR1B4324 GR1B4344 GR1B4340 GR1B4354 GR1B4360 GR1B4357 GR1B4362 GR1B4376 GR1B4367 GR1B4397