Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay’dan Rektör Ataç’a Ziyaret

İlan Tarihi:25.05.2023 08:59:00
Güncelleme Tarihi:25.05.2023 08:59:00

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ile beraberindeki yönetici ve federasyon üyeleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşecek “18. Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları” öncesinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Rektör Ataç, 18. Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları gibi böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Türkiye’nin faklı illerindeki 50 üniversitelerinden gelen 5 branşta 77 takım ve 1400 kişinin katılımlarıyla gerçekleşecek 18. Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’nın hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Ataç, “Etkinlik süresince, Kampüsümüzde ve şehrimizdeki spor tesislerinde Türk sporunun önemli müsabakaları gerçekleşecek. Öğrencilerimizin buradaki performansı gelişen Türk sporunun da bir yansıması olacak.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, büyük organizasyona ev sahipliği yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a teşekkür etti.

_DSC3383s