Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa Şubesinden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

İlan Tarihi:3.05.2019 10:35:00
 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Manisa Şubesi Başkanı İbrahim Çelik ve beraberindeki heyet, 2 Mayıs 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

TÜGVA Manisa Şube Başkanı İbrahim Çelik, MCBÜ Teknokentin desteği ile Şehzadeler Kültür Sitesinde düzenledikleri Bilim Şenliğinde jüri üyeliklerini Üniversitemiz öğretim elemanlarının yaptığını ve Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş ile Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Çipiloğlu’nun da yarışmaya gelerek, kendilerini yalnız bırakmadıklarını dile getirdi. Destekleri nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye teşekkürlerini iletti.

Prof. Çelebi de ziyaret için teşekkür ederek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak gençleri bilimsel çalışmalara yönlendirecek bu tarz etkinlikleri çok önemsediğini dile getirdi ve yarışmanın geleneksel hale gelmesi temennisinde bulundu.

 

 

 


671 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC2887
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
671
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası