Üniversitemizden Kenyatta Üniversitesine Ziyaret

İlan Tarihi:17.04.2019 09:24:00
 

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisinin Kenyatta Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus+ KA107 proje faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Devrim Zerengök iki üniversite arasında gerçekleşecek olan personel ve öğrenci hareketlilikleri ile ilgili olarak Kenyatta Üniversitesine bir çalışma ziyareti gercekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Kenyatta Üniversitesi Rektör Yardımcısı, farklı birimlerin dekanları, Uluslararası İlişkiler Ofisi Yöneticisi ve çalışanları ile bir araya gelindi. Görüşmelerde her iki üniversitenin temsilcileri kendi kurumları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca proje hareketlilikleri, bütçe detayları ve ilan süreçleri hakkında görüşmeler yapıldı.

Kenyatta Üniversitesi ile özel olarak spor alanında yazılan proje kapsamında, yakın süreçte ilana çıkılarak, personel ve öğrenci değişimi gerçekleştirilecek. Üniversite; Sosyoloji, Cinsiyet Çalışmaları ve Gelişimi, Psikoloji, Dil Edebiyat ve Dil Bilimi, Felsefe ve Dinsel Çalışmalar, Kiswahii ve Afrika Dilleri, Tarih, Arkeoloji ve Politik Çalışmalar, Kamu Politikası ve Yönetimi ile Coğrafya olmak üzere bir çok bölümü bünyesinde barındırıyor.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Devrim Zerengök, Türkiye Cumhuriyeti Nairobi Büyükelçiliğini ziyaret ederek, Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu’na proje hakkında bilgi verdiler. Çalışma ziyareti sonucunda, her iki yönde gerçekleştirilecek olan hareketliliklerin detayları belirlendi.


850 görüldü.    0 Paylaşıldı
KENYATTA 2-min KENYATTA 6-min KENYATTA 7-min KENYATTA 8-min KENYATTA1-min
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
850
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası