"Kariyer Günleri: Finansal Aracı Kurumlar” Panel’i Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:1.04.2021 15:37:00
Güncelleme Tarihi:1.04.2021 15:38:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Koordinatörlüğü ile Uygulamalı Bilimler Fakültesi birlikteliğinde düzenlenen "Kariyer Günleri: Finansal Aracı Kurumlar” Paneli çevrimiçi olarak düzenlendi.

ICBC Yatırım Uzmanı Esma Buğday, Garanti Yatırım Uzmanı Yezdan Aydın, Oyak Yatırım Uzmanı Hakan Karahan ve İş Yatırım Uzmanı Halil Akgül’ün konuşmacı olarak katıldığı panel, Kariyer ve Mezunlar Ofisi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Eser Yeşildağ moderatörlüğü’nde gerçekleştirildi.

Kariyer planlamanın amacı ve öneminin vurgulandığı panelde sırasıyla, uzmanlar Yezdan Aydın, Hakan Karahan, Halil Akgül ve Esma Buğday; aracı kurumun ne olduğu, bu kurumlarda kimlerin çalıştığı, yatırım uzmanlığı ve önemli bir belge olan Sermaye Piyasası Lisanslama Belgesi hakkında açıklamalara yer vererek, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Çok sayıda öğrencinin yer aldığı ve soru cevap bölümüyle son bulan "Kariyer Günleri: Finansal Aracı Kurumlar” Paneli iyi niyet temennileri ve Kariyer ve Mezunlar Ofisi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Eser Yeşildağ’ın tüm katılımcılara teşekkürü ile nihayetlendi.

 


1124 görüldü.    0 Paylaşıldı
kariyer günleri  _1_ kariyer günleri  _3_ kariyer günleri  _2_ kariyer günleri  _4_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1124
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası